Sidmeny
Kategorimeny

Publicerad av den sep 19, 2012 i Trä | Inga kommentarer

Fågelholk med ljus och inspirerande ord

Fågelholk med ljus och inspirerande ord

Jag såg en liknande på nån blogg men jag minns inte var. Jag gjorde min egen variant med en gammal bräda. Den jag använda var 100mm bred men det funkar även med andra mått om du har något liggande hemma.

Du behöver:

  • Träbit 10x100cm 15mm tjock
  • Rundstav 4mm
  • Vit färg
  • Borr med 35mm diameter
  • Borr med 4mm diamter
  • Trälim
  • Skruv eller spik

Ritning:

Jag gjorde en ritning med alla mått och bitar. Efter att ha sågat till att limmade och spikade jag ihop allt.

fagelholk_ritning

 

Färdigt

Efter ett lager färg så skrev jag några visdomsord på framsidan. Njut varje minut är en gammal klassiker. Fågeln gjorde jag av fimo-lera från Panduro. Den är enkel att bränna i ugnen utan att tappa formen.

Fågelholk